Om oss

Tilverk AS er en norsk nettbutikk som tilbyr prisgunstige sagblad av høy kvalitet. Varene sendes fra vårt lager i Ålesund ferdig fortollet. Normalt klar for utsending innen 24 timer etter bestilling. Dette gjør at du som trenger sagblad får dette raskt og uten ekstra kostnader.

Vi er opptatt av at alle våre produkt skal holde høy standard selv om de ikke er tilknyttet kjente merkevarer. Vi tester alle produktene i nettbutikken selv for å sikre at vi er fornøyde med kvaliteten på produktene vi leverer.

 

Hvordan Tilverk ble til

Gjennom oppussing av eget hus har vi erfart at kvalitetssagblad er dyrt. Etter litt søking fant vi ut at det finnes billigere alternativer som vi kjøpte og brukte en del. Etter noe tids bruk ble disse sagbladene fort sløve og vi innså at disse måtte byttes oftere. Over tid er det derfor billigere å bruke kvalitetssagblader selv om innkjøpsprisen er høyere enn billige alternativ.

Tanken om å starte en egen nettbutikk meldte seg fort, og Tilverk ble til. Vårt ønske er å kunne tilby verktøytilbehør av høy kvalitet, til lavere priser enn det som tilbys i markedet fra før. Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å kjøpe kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.

Prosessen med å velge leverandør har vært lang men vi har endelig landet på en leverandør vi har stor tro på, og der vi er fornøyd med kvaliteten på sagbladene. 

Selskapsinformasjon:

  

Tilverk AS

Adresse: Furelia 29, 6017 Ålesund

E-post: mail@tilverk.no

Tlf: 951 28 249

Org nr: 827 851 612